Καλώς ήλθατε στην υπηρεσία “Self sign-up” του προϊόντος "QMark". Η υπηρεσία αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε ως συνδρομητής του "QMark" με μια απλή διαδικασία, δίνοντας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία και χωρίς να έλθετε σε επαφή με προσωπικό της εταιρείας μας, αν δεν το επιθυμείτε.

Μετά την εγγραφή σας, που αποτελείται από τρία απλά βήματα, θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία "QMark", και να διαπιστώσετε εάν πραγματικά σας ταιριάζει. Η εγγραφή σας είναι απολύτως δωρεάν και αυτό που θα έχετε στη διάθεσή σας θα είναι ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον.

Τα στοιχεία τα οποία ζητάμε προκειμένου να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, δεν θα δωθούν ποτέ και για κανένα λόγο σε τρίτους. Επισημαίνουμε ότι μπορείτε να διακόψετε τη διαδικασία “self sign-up” ανά πάσα στιγμή, πριν αυτή ολοκληρωθεί. Επίσης, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι σε κανένα από τα παρακάτω βήματα δεν θα σας ζητήσουμε αριθμούς πιστωτικών καρτών ή λογαριασμούς τραπέζης ή άλλα στοιχεία πληρωμής.

Μετά την εγγραφή σας, θα σας αποσταλεί στο email σας ο κωδικός πρόσβασης στην υπηρεσία "QMark". Μετά την αρχική σας σύνδεση, το σύστημα θα σας ζητήσει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης προκειμένου να τον γνωρίζετε μόνο εσείς.

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την E-ON INTEGRATION για αυτή τη δοκιμή και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μείνετε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την υπηρεσία "QMark".