Συνήθη Ερωτήματα για το "eon-demand" (FAQ's)
EON DEMAND η δική μας πρόταση για Software as a Service
Τι είναι το "eon-demand";

Το "eon-demand" αποτελείται από μια σειρά εφαρμογών λογισμικού για την ολοκληρωμένη διαχείριση των αναγκών της επιχείρησής σας.

Οι εφαρμογές "eon-demand" έχουν αναπτυχθεί από την εταιρία μας με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και υποδομές cloud computing και είναι προϊόν πολλών ετών εμπειρίας και εφαρμογής βέλτιστων πρακτικών. Έτσι διαχειρίζονται με τον καλύτερο τρόπο τις σημερινές ανάγκες μιας επιχείρησης ενώ επεκτείνονται πέρα από τα όριά της συνδέοντάς την με τους προμηθευτές και τους πελάτες της.

Οι εφαρμογές του "eon-demand" παρέχονται με την μορφή του Software as a Service.


Τι σημαίνει "Software as a Service";

"Software as a Service" ή "SaaS" είναι μια νέα μέθοδος που εξαπλώνεται παγκόσμια όλο και περισσότερο και αφορά τη χρήση λογισμικού χωρίς την αγορά του. Έτσι σας προσφέρουμε τις εφαρμογές "eon-demand" που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας με μηνιαία συνδρομή, χωρίς να απαιτείται από εσάς καμία επένδυση σε λογισμικό ή μηχανήματα, σε ειδικές εγκαταστάσεις ή εξειδικευμένους ανθρώπους.

Το μόνο που χρειάζεστε για την πρόσβασή σας στις εφαρμογές είναι ένα ή περισσότερα PC συνδεδεμένα στο internet. Οι εφαρμογές "eon-demand" είναι αληθινές εφαρμογές cloud. Έτσι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε απολύτως τίποτε επάνω σε κάθε PC. Ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό κάνετε χρήση του λογισμικού σας το οποίο είναι εγκατεστημένο σε δικούς μας servers ενώ εσείς έχετε πρόσβαση μέσω ενός κοινού web browser από οπουδήποτε και οποτεδήποτε για να εργάζεστε από τον χώρο σας όπου και αν είναι αυτός, στο γραφείο, στο σπίτι, στο εξοχικό σας, στον χώρο του πελάτη σας, στο εξωτερικό. Εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα, δηλαδή να έχουμε τις εφαρμογές διαθέσιμες όταν και όπου τις χρειάζεστε, να παίρνουμε back ups, κλπ.


Η επιχείρησή μου έχει το σωστό μέγεθος για μια λύση "Software as a Service";

Οι σουίτες εφαρμογών μας που προσφέρονται μέσα από το “eon-demand” απευθύνονται σε κάθε είδους επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, εμπορική ή παροχής υπηρεσιών.

Είναι σύγχρονα πακέτα που καλύπτουν τις ανάγκες ολοκληρωμένης διαχείρισης μιας επιχείρησης, με πολλές λειτουργίες και ευκολίες, καταχώρησης στοιχείων, online άντλησης πληροφοριών, ενιαίας εικόνας πελατών, κατάργησης πολλών "χάρτινων" ενεργειών.
Με ένα - δύο "κλικ" έχετε πρόσβαση σε όλες τις κρίσιμες πληροφορίες της επιχείρησής σας χωρίς την ανάγκη εισόδου και εξόδου από διάφορα μενού, ή αλλαγής περιβάλλοντος εργασίας ή μεταφοράς αρχείων από μία εφαρμογή σε μία άλλη, κάθε μέρα ή στο τέλος κάθε μήνα.


Γιατί να χρησιμοποιήσω μια SaaS εφαρμογή;

Γιατί έχετε πολλά οφέλη.

1. Το λογισμικό δεν είναι εγκατεστημένο σε υπολογιστές (Servers) της εταιρίας σας, αλλά σε Data Center (κέντρο ηλεκτρονικών δεδομένων). Έτσι έχετε πρόσβαση και το χρησιμοποιείτε μέσω Internet. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιβαρύνεστε με άμεσα κόστη για :

- Εγκατάσταση και
- Υποδομή (Αγορά ή αναβάθμιση εξοπλισμού πχ server, Η/Υ)

2. Με τη χρήση εφαρμογών SaaS έχετε οικονομική και διαχειριστική ευελιξία:

- Δεν δεσμεύετε άμεσα κεφάλαια για την προμήθεια του λογισμικού, δεδομένου ότι το χρησιμοποιείτε καταβάλλοντας μηνιαία συνδρομή.
- Δεν χρειάζεστε καμία επένδυση σε Υποδομή Hardware.
- Δεν πληρώνετε ετήσια συμβόλαια Yποστήριξης και Συντηρησης (Releases).
- Δεν χρειάζεται να προχωρήσετε σε ακριβότερη έκδοση του λογισμικού αν αυξηθούν οι χρήστες σας.
- Έχετε 100% λογιστική απόσβεση των μηνιαίων συνδρομών.

3. Αν δοκιμάσετε την μέθοδο αυτή και δεν σας εξυπηρετεί για οποιοδήποτε λόγο, διακόπτετε την χρήση με ελάχιστο κόστος.
- Αν θελήσετε να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές σε δικούς σας υπολογιστές - servers εντός της επιχείρησής σας στο μέλλον μπορείτε οποτεδήποτε να το κάνετε και εμείς θα σας βοηθήσουμε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας.

4. Αποκτάτε πολύ ακριβότερη και πληρέστερη επένδυση – Know-How - από όση θα μπορούσατε να αποκτήσετε μόνoi σας (security, firewalls, service level, 24x7, best practices, workflows, παραμετρικότητα, κλπ).
- Εξασφαλίζετε στην επιχείρησή σας : ευελιξία, αξιοπιστία, αποδοτικότητα & ασφάλεια.

5. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη ασφάλειας των δεδομένων (data) της επιχείρησής σας ενώ εσείς δεν απασχολείτε δικό σας προσωπικό για αυτή την δουλειά.
- Τα Backup τών δεδομένων της επιχείρησής σας λαμβάνονται με οργανωμένο και ασφαλή τρόπο.


Πώς θα έχω πρόσβαση στις εφαρμογές μου;

Η πρόσβαση στις εφαρμογές σας είναι απλή και άμεση για τους υπαλλήλους και συνεργάτες της εταιρίας σας. Εισάγοντας μια συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση στο Ιnternet, η οποία θα σας δοθεί από εμάς, ενεργοποιείται o έλεγχος πρόσβασης προς τις εφαρμογές και ζητείται η εισαγωγή κωδικού User name & Password.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι/συνεργάτες (χρήστες) εφοδιασμένοι από εμάς με το μοναδικό τους κωδικό User name & Password, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στις εφαρμογές.

Ο κάθε χρήστης (υπάλληλος/συνεργάτης) είναι εκ των προτέρων ορισμένος στις παραμέτρους του συστήματος από εμάς.


Τι χρειάζεται για να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ τις SaaS εφαρμογές;

Είναι απλό. Όταν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές μας σας δίνουμε κωδικους πρόσβασης. Επίσης σας παρέχουμε υπηρεσίες έναρξης ώστε εσείς και τα στελέχη σας να μπορέσετε να ξεκινήσετε να τις χρησιμοποιείτε. Οι υπηρεσίες αυτές συνήθως περιλαμβάνουν το στήσιμο των παραμέτρων έναρξης του συστήματος, την εκπαίδευση των χρηστών, την διευθέτηση των πρώτων απαραίτητων καταστάσεων εκτύπωσης. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια ωρών και παρέχονται αμέσως μετά την υπογραφή του αρχικού συμβολαίου.


Τι εξοπλισμό πρέπει να έχω στα γραφεία μου;

Δεν απαιτείται κανενός είδους ειδικός εξοπλισμός. Αυτό που χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές "eon-demand" είναι ένα η περισσότερα PC's, laptops, PDA's, tablet PC's, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τους χρήστες σας, και σύνδεση στο internet.


Πως καλύπτομαι από ασφάλεια, back up, παραβιάσεις κλπ;

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη ασφάλειας των δεδομένων (data) της επιχείρησής σας. Τα αρχεία σας και οι συναλλαγές σας είναι αποθηκευμένα σε υπολογιστές που βρίσκονται σε Data Center το οποίο υπόκειται σε όλους τους κανόνες ασφάλειας. Εξασφαλίζουμε το Backup των δεδομένων σας με οργανωμένο και ασφαλή τρόπο.
Αν χρειαστεί να διακόψω, τι θα γίνει με τα δεδομένα και τις εγγραφές μου;

Έχετε το δικαίωμα (χωρίς να επικαλείστε κανένα συγκεκριμένο λόγο) ανά πάσα στιγμή να διακόψετε την συνεργασία μας. Εμείς θα σας εξασφαλίσουμε πρόσβαση σε όλα τα μεχρι τότε αρχεία, δεδομένα και συναλλαγές σας. Επίσης αν θελήσετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό στις εγκαταστάσεις σας θα σας παρέχουμε με πρόσθετη αμοιβή όλες τις υπηρεσίες για την ομαλή εγκατάσταση και μεταφορά των δεδομενων σας.


Τι πληρώνω για την χρήση εφαρμογών "e-on-demand";

Το κόστος των εφαρμογών, ως υπηρεσία που σας παρέχεται, βασίζεται σε μια μηνιαία συνδρομή ανά χρήστη. Η συνδρομή αυτή μπορεί να φθάσει τόσο χαμηλά όσο 21 ευρώ το μήνα ανά χρήστη, τούτου εξαρτωμένου από το πλήθος των χρηστών και τη διάρκεια της σύμβασης παροχής υπηρεσιών.


Τι υποστήριξη μου παρέχετε;

Είμαστε σε ετοιμότητα να παρέχουμε από τις εγκαταστάσεις μας προς την επιχείρησή σας και τους χρήστες σας, υπηρεσίες απάντησης τηλεφωνικών κλήσεων κατά τις συμφωνημένες εργάσιμες ημέρες και ώρες. Επίσης διαθέτουμε ειδικό site για "Customer Support" στο οποίο έχετε την δυνατότητα να καταχωρείτε ηλεκτρονικά αιτήματα υποστήριξης και να επιλύονται λάθη λογικής του λογισμικού από το γραφείο μας μέσω Internet προς το data center.

Στις υποχρεώσεις μας δεν περιλαμβάνεται η μετάβαση τεχνικών ή συμβούλων μας στις εγκαταστάσεις σας για την επιτόπου επίλυση προβλημάτων. Η υπηρεσία αυτή μπορεί να παρασχεθεί μετά από ιδιαίτερη συμφωνία των οικονομικών όρων μιας τέτοιας μετάβασης.


Τι είναι Data Center (Κέντρο Ηλεκτρονικών Δεδομένων);

Είναι τό μηχανογραφικό κέντρο της επιλογής μας, στο οποίο είναι εγκατεστημένο το λογισμικό των "eon-demand" εφαρμογών και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές (servers) ή και άλλες διατάξεις ασφαλείας πρόσβασης (firewalls, security κλπ) απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του λογισμικού.

Το κέντρο δεδομένων υπόκειται σε όλους τους κανόνες ασφαλείας. Για παράδειγμα μπορεί να υποστηρίζεται με αδιάλειπτη παροχή ρεύματος για διάστημα μέχρι 3 – 5 ημέρες σε περίπτωση δυσμενών συνθηκών μη προσβασιμότητας (χιονοπτώσεις, βροχοπτώσεις και άλλες συνθήκες). Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση κοινού και μη εξουσιοδοτημένων προσώπων. Είναι πυρασφαλές. Εξειδικευμένο προσωπικό τού κέντρου παρέχει υπηρεσία συνεχούς παρακολούθησης των εγκαταστάσεων, των υπολογιστών και των εφαρμογών επί αυτών.

Το κέντρο δεδομένων δεν αποκτά δικαίωμα χρήσης, ούτε δικαίωμα ιδιοκτησίας επί του λογισμικού, αλλά απλώς φιλοξενεί τον εξοπλισμό και το λογισμικό στις εγκαταστάσεις του. Το Λογισμικό και ο τεχνικός εξοπλισμός παραμένουν στην ιδιοκτησία της Ε-ΟΝ Integration.


10 Μύθοι για το Cloud Computing
Μερικές αλήθειες όσον αφορά την χρήση εφαρμογών SaaS και του Cloud Computing.
Περισσότερα
Είστε Λογιστής, έχετε Λογιστικό Γραφείο...
Είστε Λογιστής, έχετε Λογιστικό Γραφείο; Δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την χρήση του SaaS...
Περισσότερα
Έχετε Επιχείριση....;
Έχετε υποκαταστήματα & συνεργάτες;
Έχετε δίκτυο Franchising;
Αντιδράστε στην οικονομική κρίση. Απαλλαγείτε απ' όλα τα κόστη λογισμικού & εξοπλισμού. Μειώστε τα κόστη τηλεπικοινωνιών & μετακινήσεων...
Περισσότερα
Ζητήστε Υποστήριξη
Είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας με τρεις τρόπους:,
Hot line: +30210 6018700,
Web: www.e-on.gr/cussup.nsf,
E-mail: admin@e-on.gr
Περισσότερα


Αρχική Σελίδα
© -- E-ON INTEGRATION S.A. -- All rights reserved.